Parcul cu dinozauri este pozitionat in Rasnov, la doar 200 de metri distanta de cunoscuta cetate Rasnov, fiind unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa de Sud-Est, cu o suprafata totala de 3 hectare.

Este al treilea cel mai vizitat obiectiv turistic din Brasov, dupa Castelul Bran si cetatea Rasnov, avand pana in prezent peste 1 milion de vizitatori. Muzeu in aer liber, parcul este destinatia preferata a celor mici, fiind unealta perfecta de a imbina distractia cu educatia.


Pentru ca vizita sa fie cat mai interactiva si captivanta, pe masura ce vei inainta in calatoria ta printre dinozauri, vei descoperi diverse efecte sonore dar si de lumina, astfel ca incat intreaga experienta sa fie cat mai apropiata de realitate.

Veti fi incantati sa descoperiti 100 de exponate de dinozauri in marime naturala, create din fibra de sticla si un tip special de rasina. Atentia acordata detaliilor este remarcabila, astfel incat fiecare exponat pare ca va prinde viata. Multe dintre exponate sunt la vedere, altele ascunse in tufisuri astfel incat sa fie starnita curiozitatea vizitatorilor.

Vizita la Dino Parc poate dura mai mult decat ati preconiza, pentru ca sunt nenumarate activitati de care va puteti bucura. Distractia este asigurata de locuri de joaca pentru cei mici, casutele din copac, trasee cu tiroliana, cinematograf 9D,labirint cu lasere atelierele de arta, diferite expozitii si multe alte zone interactive.


In premiera, parcul de dinozauri a reprodus cel mai mare animal zburator din lume, Hatzegopteryx Thambema ce putea face ocolul pamantului intr-o zi fara sa se opreasca, dar si cel mai mare dinozaur din lume, Seismosaurus, un gigant de 45 de metri lungime.

Dupa o zi plina de aventura si noi descoperiri pentru cei mici, puteti lua o mica pauza in restaurantul amenajat in interiorul parcului, unde veti putea gasi mici gustari si racoritoare.

Pretul biletelor este de 30 Lei pentru adulti, pentru copiii cu varsta mai mare de 3 ani, 23 lei, iar pentru cei ce au varsta mai mica de 3 ani, intrarea este gratuita.

Programul de vizitare este :

  •  Luni – Joi : 10.00 – 18.00
  • Vineri, Sambata : 10.00 – 19.00
  • Duminica : 10.00 – 18.30.

  Daca vrei sa vezi dinozaurii fara a mai pierde timpul la coada, iti poti comanda biletele si online pe site-ul oficial. In premiera, puteti descoperi mai bine principalele atractii din parc cu ajutorul unor tururi video uploadate pe website. 

Surse foto : Dino Parc